imageedit_2_3277328681.png
  • Facebook
  • Instagram

Vi tilbyr et utvalg i klær som du ikke finner ellers i Bergen sentrum, og satser på klassisk mote med spennende og unike detaljer. Vi fører klær fra det kjente , kanadiske merket- Joseph Ribkoff, her finner du alt fra den lekreste kjolen til det tøffeste hverdagsantrekket.

 

Joseph Ribkoff er også kjent for sin fantastiske design og passform, noe som gjør det lett å finne det rette antrekket til alle og enhver.

Vi har også den spennende merkevaren; 

Kaffe Clothing er tidløs og klassisk og vektlegger det uanstrengte og raffinerte antrekket.

Joseph-Ribkoff-Logo-new.jpg

Joseph Ribkoff starter mote karriere i 1957 i en alder av bare 21 år. Med kreativitet, flid og dedikasjon utviklet han et merke for kvinner med ungdommelig sjarm. Kolleksjonene er unike og tidløse kreasjoner med høy fokus på det feminine og spesielle detaljer. 

kaffelogo.png

Kaffe er et dansk mote merke, som har skapt moderne skandinavisk stil for den feminine kvinnen. Kaffe's filosofi er å være lojale mot fortiden, samtidig som de har sterk tro på fremtidens klassikere. Kolleksjonene er tidløse og vakre med feminine detaljer. Flotte tekstiler, god passform og allsidige stiler sørger for uanstrengte og raffinerte antrekk.

collection-zbURyJKp1l-image37-1-large-NX
collection-zbURyJKp1l-image12-4-large-rR

Følg oss på Instagram