imageedit_2_3277328681.png
  • Facebook
  • Instagram

Vi tilbyr et utvalg i klær som du ikke finner ellers i Bergen sentrum, og satser på klassisk mote med spennende og unike detaljer. Vi fører klær fra det kjente , kanadiske merket- Joseph Ribkoff, her finner du alt fra den lekreste kjolen til det tøffeste hverdagsantrekket.

 

Joseph Ribkoff er også kjent for sin fantastiske design og passform, noe som gjør det lett å finne det rette antrekket til alle og enhver.

Vi har også de spennende merkevarene;

 

Eleonora Amadei, kolleksjonene er preget av eleganse og trendy look, med gode kvaliteter og sans for detaljer

Kaffe Clothing er tidløs og klassisk og vektlegger det uanstrengte og raffinerte antrekket.

Eleonora Amadei ble født som merkevare i 1990, og vi er blant de første som fører dette merket i Norge. Kolleksjonene er preget av det perfekte elegante og trendy total utseende, 100% lager i Italia. Eleonora Amadei - stilen har fått takknemelighet både fra det italienske og utenlandske markedet. 

Joseph Ribkoff starter mote karriere i 1957 i en alder av bare 21 år. Med kreativitet, flid og dedikasjon utviklet han et merke for kvinner med ungdommelig sjarm. Kolleksjonene er unike og tidløse kreasjoner med høy fokus på det feminine og spesielle detaljer. 

Kaffe er et dansk mote merke, som har skapt moderne skandinavisk stil for den feminine kvinnen. Kaffe's filosofi er å være lojale mot fortiden, samtidig som de har sterk tro på fremtidens klassikere. Kolleksjonene er tidløse og vakre med feminine detaljer. Flotte tekstiler, god passform og allsidige stiler sørger for uanstrengte og raffinerte antrekk.

Følg oss på Instagram

Strandkaien 16  /  5013 Bergen /  55 96 16 55  /  kontakt@tteklipp.no

Man 10 - 16  /  Tirs-Ons 10 - 17

Tor 10 - 19   / Fre-Lør 10 - 16  

© 2011 TTE Klær